Cum se utilizează Lioton® Gel

Uşor şi plăcut de utilizat

Aplicaţi uşor 3 - 10 cm de gel pe zona afectată de 1-3 ori pe zi. Gelul are un miros aromatic relaxant de lavandă şi neroli, nu pătează şi, ca atare, este adecvat chiar şi pentru utilizarea în context profesional sau în călătorii.

Aplicarea Lioton ® Gel pe piciorul cu senzaţie de greutate

Folosiţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor medicului sau farmacistului. Consultaţi medicul sau farmacistul dacă aveţi intrebari 

Utilizaţi Lioton® Gel în tot cursul anului:

În special dacă suferiţi de afecţiuni venoase superficiale în cursul anului, simptomele se intensifică, în general, în perioadele mai calde.

Începeţi să folosiţi Lioton® Gel. Datorită concentraţiei de heparină, pătrunde în piele, unde triplul efect al heparinei determină o diminuare efectivă a senzaţiei de greutate, umflării şi durerii picioarelor, a hematoamelor şi dilataţiei venelor, a edemelor şi crampelor musculare nocturne. Formula Lioton® Gel ofera o senzaţie răcoritoare şi este uşor şi plăcut de utilizat.

Lioton® Gel poate ajuta la prevenirea apariţiei acestor simptome şi vă răsfaţă picioarele.

Simţiţi confortul

Cum acţionează Lioton® Gel în cazul afecţiunilor venoase superficiale

V-aţi întrebat vreodată cum ne ajută venele zi de zi, cum funcţionează şi cum se deteriorează? Acest material video vă va oferi rapid o imagine de ansamblu şi vă va arăta cum acţionează Lioton® Gel pentru a veni în ajutorul venelor dumneavoastră.