Lioton® Gel în sport

Lioton® Gel în sport, cuplu alergând ȋmpreunǎ ȋn parc

Accidentările în sport

În timpul practicării sporturilor, accidentările şi leziunile pot apărea frecvent. Activităţile ca alergarea, exerciţiile la sală, mersul pe bicicletă, jocul de fotbal sau practicarea altor sporturi competitive pot duce uşor la accidentări.

Dacă, în urma unei accidentări, un vas de sânge se rupe şi sângele pătrunde în ţesutul din jur, apare o echimoză. Echimozele apar rapid. În oricare dintre situatii, ieşiţi de pe teren şi aplicaţi imediat o compresă rece.

Astfel, se calmează durerea şi se reduce fluxul de sânge spre ţesuturi. 

Utilizarea efectului antiedematos al Lioton® Gel

În cazul entorselor, întinderilor musculare şi echimozelor, Lioton® Gel acţionează direct asupra locului leziunii. Resorbţia hematoamelor subcutanate este, de asemenea, promovată de ingredientul activ din Lioton, heparina. Conferă o senzaţie calmantă de răcorire a zonei de aplicare. Gelurile de tipul Lioton® Gel ar trebui să se găsească în geanta fiecărui sportiv.

Atenţie! Nu trebuie să se aplice Lioton® Gel pe rănile deschise. 

Cum pot fi prevenite accidentările

Echimozele şi întinderile sunt, cu siguranţă, cele mai frecvente leziuni în sport. Cea mai bună metodă de a le preveni este o încălzire corespunzătoare. Un „start la rece” poate duce rapid la suprasolicitarea organismului, punând capăt unei activităţi plăcute. Un echipament corespunzător este, la rândul său, important, cum ar fi încălţămintea specifică fiecărui sport şi îmbrăcămintea de protecţie la frig, ploaie şi vânt. Adaptaţi-vă activitatea sportivă la propria capacitate, evitând, astfel, accidentările. Completaţi lichidul pierdut cunsumând băuturi cu electroliţi.

Cum acţionează Lioton® Gel în cazul afecţiunilor venoase superficiale

V-aţi întrebat vreodată cum ne ajută venele zi de zi, cum funcţionează şi cum se deteriorează? Acest material video vă va oferi rapid o imagine de ansamblu şi vă va arăta cum acţionează Lioton® Gel pentru a veni în ajutorul venelor dumneavoastră.